For the best experience viewing this site you need the Flash Player installed.
GIA TH NYFH APO FOTOGRAFO GAMOU
GIA TH NYFH APO FOTOGRAFO GAMOU

share with
your friends

your comments
make us better

music on/off

Προτάσεις για την νύφη … και λιγότερο για τον γαμπρό

Προ-γαμήλια φωτογράφιση
Μία προ-γαμήλια, χαλαρή φωτογράφιση μπορεί να βελτιώσει τις γαμήλιες εικόνες σας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Σκεφτείτε το, ο φωτογράφος σας είναι ΠΟΛΥ άνετος πίσω από την φωτογραφική του μηχανή. Ο χρόνος που περνάτε με το φωτογράφο σας μπροστά από τη φωτογραφική μηχανή θα σας βοηθήσει να γίνετε πολύ πιο άνετοι και εσείς, χωρίς νυφικά και κουστούμια, απλά και casual.
Προσπαθήστε να γνωριστείτε με τον φωτογράφο σας. Διασκεδάστε και αφεθείτε μαζί του. Όλοι ξέρετε ότι οι φωτογραφίες στα νυφικά περιοδικά και στα περιοδικά μόδας, δεν συμβαίνουν τυχαία και από μόνες τους. Προγραμματίζονται καλά, προετοιμάζονται, και η φωτογραφία που βλέπετε τελικά στο περιοδικό επιλέχτηκε πιθανώς από τις εκατοντάδες παρόμοιες. Όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύετε με τον φωτογράφο σας, τόσο πιθανότερο είναι ότι θα συλλάβει εκείνη την μια, υπέροχη στιγμή που συμβαίνει μόνο μία φορά.

Ακούστε τις οδηγίες του φωτογράφου σας.
«Το πηγούνι επάνω, λίγο στα αριστερά, ώμοι πίσω, σταθείτε στο ένα πόδι, ….. κλικ». Οποιοσδήποτε φωτογράφος που αξίζει, πρέπει να είναι σε θέση να σας θέσει σε μια κομψή και ελκυστική πόζα. Ξέρετε το λόγο για όλες αυτές τις περίεργες οδηγίες? Με την ανύψωση του πηγουνιού σας, εξαλείφεται κάθε περίπτωση εμφάνισης “διπλού πηγουνιού”. Το κράτημα των αγκώνων σας μακριά από το σώμα σας, μειώνει το πλάτος του κορμού σας και τονίζει το στήθος. Η μετατόπιση του βάρους σας στο πίσω πόδι σας, σας προσδίδει σεξουαλικότητα και τονίζει τις καμπύλες σας. Υπάρχουν πολλά κολπάκια που ο φωτογράφος σας μπορεί να σας δείξει. Απλώς ακούστε τον και θα ανταμειφθείτε από το αποτέλεσμα.

Μαλλιά και Makeup
Η μέρα του γάμου σας δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να πειραματιστείτε με το makeup και τα μαλλιά σας. Κανονίστε να έχετε προγραμματίσει μια μέρα για να κάνετε μια πρόβα για τα μαλλιά και το makeup που έχετε επιλέξει και βεβαιωθείτε να πείτε στον make-up artist σας, να φροντίσει το μακιγιάζ να είναι ¾ του τόνου «πιο βαρύ» από ότι θα ήταν για μια απλή σας έξοδο. Εάν προγραμματίσετε να φορέσετε τιάρα ή βέλο, σιγουρευτείτε ότι θα σας τα τοποθετήσει ο κομμωτής σας εκείνη την μέρα. Εάν το προγραμματίσετε σωστά, ίσως ο φωτογράφος σας μπορεί να είναι διαθέσιμος για να πάρει φωτογραφίες κατά την διάρκεια της προετοιμασίας σας.

Add-ons
Δώστε στον το φωτογράφο σας τα εργαλεία που πρέπει για να είναι δημιουργικός. Την μπουτονιέρα, την ανθοδέσμη, ρύζια και κουφέτα και ότι άλλο ο φωτογράφος μπορεί να χρησιμοποιήσει στις φωτογραφίες σας. Καλό θα είναι να τα έχετε όμορφα τοποθετημένα στο σπίτι όταν θα έρθει να καλύψει την προετοιμασία σας. Μην ξεχάστε να έχετε ένα προσκλητήριο του γάμου σας. Οι φωτογραφίες από τις βέρες σας με τα λουλούδια, το μπουκαλάκι με το άρωμα σας και τα παπούτσια με την καλτσοδέτα σας, μπορούν πραγματικά να προσθέσουν όμορφη αίσθηση στο album σας.

Ανθοδέσμη
Πώς θα έπρεπε να κρατάτε την ανθοδέσμη στην εκκλησία? Με μια λέξη… ΚΑΤΩ!! Μην κρύβετε ποτέ το νυφικό των χιλιάδων ευρώ με την ανθοδέσμη. Να έχετε κατά νου ότι πρόκειται να είναι μια μεγάλη μέρα για σας. Μέχρι το τέλος της ημέρας, θα επιθυμείτε η ανθοδέσμη σας ήταν μικρότερη, ελαφρύτερη, ανθεκτικότερη, οπότε σκεφτείτε και το πρακτικό μέρος εκτός από την αισθητική.

Φωτισμός
Κατά την επιλογή της εκκλησίας για τον γάμο σας, καλό θα είναι να έχετε ορισμένα πράγματα στο νου σας. Εάν ο γάμος σας είναι υπαίθριος, το καλύτερο φως είναι 1-2 ώρες πριν από το ηλιοβασίλεμα. Εάν ο γάμος σας είναι εσωτερικός, προσπαθήστε να αποφύγετε ψηλές σκοτεινές εκκλησίες. Δεδομένου ότι το φυσικό φως θα φανεί πολύ καλύτερο στις φωτογραφίες σας, προσπαθήστε να προγραμματίσετε το γάμο σας όταν η εκκλησία θα έχει το περισσότερο φυσικό φως.

Παραμονή
Την παραμονή της μεγάλης ημέρας, φροντίστε να πιείτε πολύ νερό για να είστε ενυδατωμένες έτσι ώστε το δέρμα σας να δείχνει φρέσκο και ξεκούραστο. Γνωρίζω ότι πολλές από εσάς έχετε ιδιαίτερο άγχος και αγωνία την προηγούμενη μέρα του γάμου σας και σας απασχολούν κάθε είδους λεπτομέρειες, αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν καλό ήσυχο ύπνο πριν την μέρα του γάμου σας. Πρόκειται να είναι μια μακριά (και θαυμάσια) ημέρα και θα θελήσετε να έχετε άφθονη ενάργεια για να μπορέσετε να την απολαύσετε μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Be You!!
Να μην είστε φοβισμένες όταν είναι γύρω σας φωτογραφικές μηχανές, να γελάτε, να κάνετε γκριμάτσες και να είστε αυθόρμητες. Οι μνήμες θα είναι γοητευτικές όταν μπορούν να συλλάβουν οι φωτογραφικές μηχανές μας τη χαρά και τις συγκινήσεις σας. Κάντε τις εικόνες σας να απεικονίσουν την πραγματικότητα
Φάτε, φάτε, φάτε!! Πιείτε, πιείτε, πιείτε!! (νερά & χυμούς & λίγο αλκοόλ) δεν μπορείτε να πάρετε καλές φωτογραφίες εάν είστε πεινασμένοι ή εξαντλημένοι και δεν θα μπορέσετε να διασκεδάσετε την δική σας ημέρα.

DJ
Η επιλογή του DJ ίσως είναι μια από τις σημαντικότερες επιλογές που μια νύφη μπορεί να κάνει. Έχω δει γάμους ενώ είναι στην εντέλεια σχεδιασμένοι, να καταλήγουν σε πλήρη αποτυχία λόγω του DJ. Βεβαιωθείτε ότι ο DJ που επιλέγετε, είναι άνθρωπος συνεννοήσιμος και δώστε του να καταλάβει επ΄ακριβώς τις επιθυμίες σας για την νύχτα του γάμου σας. Είναι πολύ σύνηθες την ώρα του party να βομβαριδίζεται ο DJ σας, από επιθυμίες και ''παραγγελιές'' φίλων & συγγενών οπότε καλό θα είναι να του έχετε ξεκαθαρίσει από την αρχή, από πόσους και κυρίως από ποιούς, θα δέχετε επεμβάσεις στα όσα εσείς έχετε ήδη συμφωνήσει εκ των προτέρων.

Tips & Tricks
Πολλές νύφες προσφέρουν φωτογραφικές μηχανές μίας χρήσης κατά τη διάρκεια της δεξίωσης. Έχουμε παρατηρήσει όμως σε πολλούς γάμους που οι καλεσμένοι τους, τις έπαιρναν μαζί τους στο σπίτι φεύγοντας. Μια καλή ιδέα είναι να έχετε τοποθετήσει ένα μεγάλο ψάθινο καλάθι δώρων στην έξοδο που αφού αφήσουν την μηχανή μιας χρήσης, να μπορούν να σημειώσουν το email ή το όνομα τους για να τους στείλετε τις φωτογραφίες που τράβηξαν για εσάς στον γάμο σας.

SOS
Μην ξεχάσετε να φτιάξετε και να δώσετε σε μία φίλη σας μια «τσάντα έκτακτης ανάγκης» που θα την γεμίσετε με πράγματα που μπορεί να χρειαστείτε την μέρα του γάμου σας. Βάλτε μέσα στην τσάντα πράγματα όπως ένα mini σετ ραψίματος με κλωστές, βελόνες και παραμάνες (θα μένατε έκπληκτες με τα μαγικά που μία μόνο παραμάνα ασφαλείας μπορεί να κάνει), ένα πρόσθετο καλσόν ή ένα ζευγάρι κάλτσες, ίδιο με αυτό που ήδη θα φοράτε (εάν θα φοράτε) και ένα ίσιο ζευγάρι flat παπούτσια. Άλλες ιδέες για την «τσάντα έκτακτης ανάγκης» περιλαμβάνουν το κραγιόν σας, το άρωμα σας, τσίχλες, tampon, hansaplast, κρέμα χεριών και ότι άλλο μπορεί να θεωρήσετε χρήσιμο για εκείνη την ημέρα.
Τα κομψά ψηλά λεπτά τακούνια είναι υπέροχα και κάνουν το πόδι σας να δείχνει ακόμα καλύτερο και βοηθούν στην όμορφη στάση του σώματος. Είναι ιδανική επιλογή για την γαμήλια τελετή και τις φωτογραφίες σας, όμως καλό θα είναι να έχετε και ένα επιπλέον, άνετο ζευγάρι για να μπορέσετε να πετάξετε στην άκρη τα ψηλοτάκουνα σας όταν έρθει η ώρα να ξεφαντώσετε στο party με τους φίλους σας.